Bikini

I sommerperioden er det vigtigt, at have en eller flere bikinier klar til, at kunne tage med på stranden, eller på ferie. Rigtigt mange kvinder undervurderer hvor stort et signal, som en bikini kan signalere, men en bikini sender faktisk flere signaler, end en bluse, jeans eller leggins - har du tænkt over det? Det er som regel, det eneste du har på, og derfor er det også vigtigt at vælge dine bikinier med omhu.

Tilpas udvalget

Sorter efter

Er du klar til bikini sæsonen?

Når du er på stranden, og gerne vil vise, hvilken type person du er, og hvad du gerne vil udstråle, så har du “kun” din bikini til at vise det. Normalt er vi vant til både, at have bukser, trøjer og en masse andet tøj til at vise vores stil. Når vi er på stranden har vi, som regel, kun vores bikini.

Sammensæt din egen stil

Når du shopper bikini online, er der flere forskellige fordele, frem for at købe dem i en fysisk butik. Noget af det som efterhånden er blevet meget moderne er, at man køber op til flere forskellige bikinier, og efterfølgende sammensætter dem til lige præcis den stil, man synes passer bedst til ens personlige look.

Der er næsten lige så mange forskellige tøjstile, som der er mennesker på jorden. Det er i hvert fald sjældent, du ser to klædeskabe med fuldstændig identisk indhold. Har man en helt unik stil, kan det derfor være svært, at finde den helt perfekte bikini der passer til én, og i det tilfælde kan man måske mene, at det er helt umuligt at finde en bikini, man bliver glad for. Her hos DressMe har vi et stort udvalg i billige bikinier, hvilket åbner op for muligheden for, at kunne købe flere forskellige bikinier for derefter, at samle dem til den stil du mener passer lige til dig!

Måske vil du gerne have en overdel, der udstråler en masse farver, power og skiller sig ud, men samtidig gerne have en lidt mere tilbageholdende underdel (fx i helt almindelig sort). Vi har flere forskellige bikinier, der er gode til begge dele, og med vores billige priser vil det ikke komme til at koste dig en bondegård, bare fordi du gerne vil passe på din egen stil.

Modsat rigtigt mange andre webshops vi hos DressMe ALTID gratis fragt, så du skal altså ikke føle dig presset dig til, at købe flere bikinier ad gangen! Du kan også finde vores badetøj her

Luk
Tilpas udvalget
Pris
50 DKK - 199 DKK
Farver
Blå
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Orange
Pink
Rød
Sort
Turkis
Størrelse
DressMe.dk - Ingridsvej 70 - 4070 Kirke Hyllinge - CVR NR: 32227791 - E-mail: info@dressme.dk - Vi bruger cookies
DressMe.dk - Bigårdsvej 38 - 4070 Kirke Hyllinge - CVR NR: 32227791 - E-mail: info@dressme.dk - Vi bruger cookies