Julegaver kan byttes fremtil d. 12/1-2017 - Bestil inden d. 21/12-2017 kl. 15:00

Beskrivelse

Monokini

Fremhæv dine bedste sider med en af vores lækre monokinier. Den er i familie med bikinien, men dækker mere. Her på siden har vi samlet vores komplette udvalg af flotte monokinier, der varierer bredt i både stil, snit og materiale, men alle har den høje kvalitet og den lave pris til fælles. Her på siden kan du i ro og mag finde den helt rette monokini, og købe den med det samme med få klik. Køb din næste monokini fra DressMe, og få 14 dages fuld returret og gratis fragt til din postadresse i Danmark. Se vores store udvalg lige her, og køb din næste monokini online på en nem, tryg og sikker måde.

Monokinien er ældre, end du tror

Selvom monokinien er populær som aldrig før, ville det være synd at kalde den for en ny opfindelse. Faktisk daterer monokinien helt tilbage til 1960’ernes kønskamp, hvor en østrigsk-amerikansk designer formgav konceptet som en form for badedragt, der kun dækkede op til navlen. Selvom den blottede brystet fuldstændig, blev den hurtigt forholdsvist udbredt, og denne kreation var på mange måder skelsættende for den udvikling, badetøj til kvinder har gennemlevet siden. I dag dækker langt de fleste monokinier - og alle vores - også brystet, men ellers er der stadig stor forskel på, hvordan forskellige designere tolker begrebet. Lige her på siden kan du se over 15 forskellige gode bud.

Hvilken monokini passer til dig?

Det er helt forskelligt, hvordan man har det med at vise sin krop frem på stranden eller ved poolen, og derfor har vi valgt at føre et bredt udvalg af badetøj til kvinder, der varierer meget i, hvor meget af kroppen de dækker. Du kan både få monokinier, der dækker næsten lige så meget som en badedragt og monokinier, der kun dækker som en almindelig bikini med en flot detalje mellem toppen og trussen. Nogle af vores monokinier kommer med indlæg, andre uden, og de findes i et væld af forskellige farver, mønstre og snit. Her på siden kan du se dem alle sammen i ro og mag, og købe din favorit sikkert og nemt fra vores danske webshop.

Det er sikkert at handle på DressMe.

Når du køber din monokini her fra DressMe, handler du med en dansk virksomhed, der har eksisteret siden 2009. Vi gør vores absolut bedste for at give dig den bedst mulige oplevelse hver gang, og sætter en ære i at gøre vores webshop både nem, tryg og sikker at handle på. Derfor har vi e-handelsfondens officielle e-mærke, og derfor finder du et væld af positive anmeldelser af DressMe på det uafhængige forbrugersite Trustpilot. Hvis du kommer i tvivl om dit køb eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller chat. God fornøjelse.

Monokini
Viser 1 - 10 af 1 varer
Viser 1 - 10 af 1 varer
Vores kunder siger
Super god service :)
Man får rigtig god service, både med hensyn til spørgsmål. Eller hvis man sender tilbage. Har aldrig handlet et sted med så hjælpsomme personer som...
Line...
Ingen problemer her
Jeg købte en jakke og fik den leveret hurtigt og uden problemer. Ville godt handle her igen.
Jørgensen
Hurtig levering & super kvalitet!
Der gik ikke særlig lang tid, fra min bestilling, til den fine pakke var ude foran mit hus :) Der ud over, var kvaliteten super god og super lækker!
Maria