Angulus

    Angulus blev i sin til startet som et oprør mod spidsede sko til børn. Spidsede sko hæmmer nemlig børnenes udvikling, da deres fødder har brug for mere plads og mere naturlig bevægelsesfrihed.

    Siden hen har virksomheden udvidet til også at lave sko til voksne, som giver en mere naturlig bevægelsesfrihed end andre sko. Skoene til voksne er designet, så de både passer til fodens form, samtidig med at de ikke ligner de klassiske fodformede sko. Skoene designes stadig i Danmark, er fortsat håndlavede, men produktionen er flyttet til Portugal. I dag ejer de fleste børn i Danmark minimum et par Angulus sko i løbet af deres barndom. Angulus vinder løbende priser for deres gode kvalitetssko. Angulus – sko med bevægelsesfrihed og omtanke Angulus forsøger så vidt muligt at anvende naturlige og slidstærke materialer i deres sko. For eksempel er de fleste såler fremstillet af naturgummi. De fleste sko er ligeledes fremstillet af læder. Lige fra vinterstøvler til sandaler er der kræset om skoens pasform og materialevalg. Derfor fremstilles alle sko også i hånden af dygtige skomagere. Derfor får du ikke blot en fodformet sko, men også et gennemtænkt materialevalg, hvor kun det bedste er godt nok, da skoene også skal kunne holde til at blive brugt dagligt. Pas på dine sko Dine Angulussko kan holde i mange år, hvis du passer godt på dem. Dette betyder ikke, at du ikke skal bruge dine sko, men i stedet at du skal huske at pleje dem. Læder skal hvert år behandles med for eksempel lædercreme, skocreme eller læderfedt. Husk at læderfedt kan gøre læderet en smule mørkere. Ruskind skal have imprægnering hyppigt. Gerne med to ugers mellemrum i vinterhalvåret, hvis de bruges dagligt. Vintersko til børn skal generelt imprægneres hyppigt. Skal dine sko opbevares over en sæson, så husk at rengør dem først, og lad dem tørre helt inden. Sko til aktive børn med voksende fødder Når det kommer til børnesko, så ligger Angulus klart i førersædet. Det gør de især, fordi skoene er designet til at vokse og bevæge sig i. De inspirerer børnene til bevægelse, udeliv og leg, da skoene er rare at have på.

    Vinterstøvlerne er for eksempel godt forede, så fødderne holdes lune og tørre. Du slipper derfor for at bekymre dig om kolde fødder hos dit barn.

    Samtidige er sommersandalerne luftige, således at barnet ikke sveder i sandalen. Således er der til alle sæsonernes fodtøj tænkt grundigt over komforten for barnet, som skal bære skoene. Komfortable sko til voksne Efterhånden er også udvalget af voksensko hos Angulus vokset sig stort. Voksenskoene er fremstillet i et tidsløst design, samtidig med at de er moderne. Angulus understreger, at man sagtens kan skabe fodformede og komfortable sko til voksne, uden at de ligner de klassiske og meget brede fodformede sko, som vi primært ser hos ældre mennesker.

    Derudover får du et par super komfortable sko, som du kan holde ud at have på i flere timer, uden sidst på dagen at glæde dig til at få skoene af hurtigt muligt.