Sorel

    Sorel er især kendt for deres støvler. Støvlerne fremstilles til både mænd, kvinder og børn. Støvlerne er blandt de bedste på markedet, da de simpelthen rummer alt, hvad du har behov for høs en støvle.

    De holder dine fødder varme og tørre på selv de koldeste dage. Det er behagelige at have på, selv efter lang tid. De er fremstillet i god kvalitet og holder derfor længe. Dette gør selvfølgelig Sorel til det oplagte valg, når det kommer til fødtøj. Der flere sjove farver at vælge mellem, så hvis du gerne vil sætte til pang på udelivet, så er Sorel sko helt rigtige til dig. Sko og støvler der holder i årevis Sko og støvler fra Sorel holder længe. Det gør de, fordi der er kræset for kvaliteten. Det gør, at du sæson efter sæson kan tage dine sko eller støvler frem og bruge dem igen og igen. Måske kan du synes, at de er dyre at indkøbe, men hvis du tager holdbarheden i betragtning, så er det slet ikke dyrt for sko, som kan holde i over 10 år med lidt pleje og vedligehold. Så pas godt på dine sko og støvler, så har du dem nemlig længe. Sorel inspirerer til aktivt udeliv for store og små Fælles for sko og støvler fra Sorel er, at de er designet til et aktivt udeliv, uanset hvordan vejret er. Din undskyldning for at ville ind er i hvert fald ikke kolde eller våde fødder. Skoene er skabt til at vandre i, således at du har den bedste komfort, også selvom du ikke nødvendigvis skal på længere vandreture.

    Samtidig med at både sko og støvler er tykke og tætte, så giver de samtidig fødderne mulighed for at ånde, således at du ikke oplever svedende varme, som giver svedvåde fødder. Forlæng levetiden på dine Sorel støvler Hvis du er glad for dine sko, så er det oplagt at passe godt på dem, så de kan holde så længe som muligt. Der er mange ting, som du selv kan gøre for at pleje dine sko. Hvis skoene er blevet mudrede, så skal du selvfølgelig rengøre dem, som mudderet ikke slider unødigt på skoene. Er skoene våde, så stil dem til tørre. Husk at imprægnere dine sko, giv læder læderpleje og så videre. Hvis indersålen er slidt ned, så kan du købe nye såler til. Herefter vil det føles som en helt ny sko. Kollektionen udvides hvert år Der kommer stadig flere og flere Sorelsko på markedet. Det gør der i takt med at materialer og ideer udvikles. Derfor er der nu et bredt udvalg. For eksempel findes der nu et bredt udvalg af hjemmesko også. De er super bløde, og der er garanti for at du aldrig vil fryse om dine fødder med et eneste par af disse hjemmesko. Dejligt bløde hjemmesko at hoppe i, når du er inden døre i vinterhalvåret. Vælg blot med god samvittighed støvler fra Sorel til hele familien, og hold jer varme om fødderne år efter år i mange år frem.