ZOEY

  Mode er noget, som alle kvinder skal have mulighed for at udforske. I de seneste år er modeverden fået mere diversitet, men der er stadig lang vej endnu. Hvis du er over en vis størrelse, er der mange mærker, som ikke laver tøj, som du kan passe - hvilket ikke er okay.

  Mode er ikke kun til tynde piger, men til alle, og for mange er det en mulighed for at udtrykke dem selv på. Hos Zoey vil de gerne give alle kvinder mulighed for at føle sig smukke, hvorfor de især fokuserer på plus-size mode.

  Mode har ingen størrelse

  Hos Zoey følger man mottoet ”fashion has no size”, for de mener, at alle kvinder har ret til at have tøj, som de elsker, og som klæder dem. De føler især, at kvinder, som ikke passer de mindste størrelser, længe ikke har haft muligheden for at få tøj, som både er flatterende og i god kvalitet. De mener ikke, at kvinder med flere kurver skal gemme deres krop, i stedet skal de vise dem frem: Derfor prøver de at gøre op med, hvad plus size mode skal være.

  De er stolte over at kunne udstyre kvinder, som før følte, at de skulle gemme deres kroppe væk, med tøj, som får dem til at føle sig smukke, sexede og ikke mindst behageligt tilpas. De lægger stor vægt i, at deres tøj skal være behageligt at have på, samtidig med at det sidder godt, hvorfor de vælger deres stof nøje. Den rigtige pasform er tit afhængig af, hvad tøjet bliver lavet af, og for at sørge for at alle kvinder har mulighed for at bruge deres tøj, vælger de at lave meget af deres tøj i strækbare stoffer.

  Alle har ret til at føle sig smukke

  Størrelse og kropsform er ikke, hvad der definerer os, for forskellen på os er lige så stor, som forskellen på vores krop, så hvorfor er det svært at finde tøj, som passer ordentligt?

  Zoey vil gerne stå i spidsen for, at de danske kvinder kan få flot tøj i store størrelser, så de kan føle sig lige så smukke som alle andre. Skønhed kommer fra selvtillid, og det er næsten umuligt at være selvsikker i tøj, som man ikke elsker. Zoey tilbyder tøj til enhver smag og er ikke bange for at kombinere det maskuline med det feminine. Du kan tit se dem blande mønstrede stoffer og blonder med kantede silhuetter og mørke farver, som skaber tøj, der kan gøre hverdagen lidt mere spændende. De vil gerne have, at du har mulighed for at udforske din personlige stil, så de giver dig tøjet til det. Hos Zoey kan du altid finde tøj, som imponerer, om det så er til hverdag eller fest. De vil gerne have, at tøjet, som du har på, komplimenterer din krop lige så meget, som det komplimenterer din personlighed og personlige stil, så du altid har muligheden for at være den bedste version af dig selv.