Vagabond

  Mangler du et par nye støvler til vinteren? Eller måske er du bare på udkig efter et nyt par sko? Du går aldrig galt i byen med et par sko fra det svenske mærke Vagabond.

  Mærket hitter med god grund blandt danske kvinder – men hvad er det, der kendetegner deres sko? Herunder kan du læse meget mere.

  Designet både til det feminine og til det rå look

  Sæson efter sæson formår Vagabond at designe sko, der falder i mange forskellige kvinders smag. Dette skyldes blandt andet, at deres design trækker på forskellige looks. Samlet set er der en klar og rød tråd gennem skokollektionen, men designet varierer fra model til model, og udtrykket kan både være feminint eller mere rocket. Dermed når de bredt ud på markedet og kan appellere til de fleste kunder.

  Støvler, sneakers eller høje hæle?

  Det er altid rart at have flere sko at kunne vælge i mellem. Det er også rart at have forskellige sko at tage på, alt afhængigt af hvilken slags begivenhed du skal til. Dagens mode tillader, at du både kan have sneakers, støvler og høje hæle på til hverdag.

  Oftest er sneakers mest populære som hverdagssko, da de er rare for foden at have på og gode at gå i. Vagabond har forskellige sneakers til kvinder i det flotteste sæsonfarver. Du kan både få sneakers med plateau og almindelige sneakers. Derudover designer mærket henholdsvis disse skotyper:

  • Ankelstøvler
  • Chelsea støvler
  • Støvler med højt skaft
  • Sneakers
  • Høje hæle

  Du kan altid få en klassik Chelsea boot fra Vagabond, og hver sæson skifter farvepaletten – hvide, cognacfarvet, sorte støvler og så videre. Det populære mærke formår altid at lave sko, der fanger tidens trends og som samtidig kan tages frem flere sæsoner efter og vække outfittet til livs. Chelsea støvlerne går også meget i linje med den populære cowboystøvletrend. Du kan få cowboystøvler med både højt og lavt skaft.

  Sko med hæl fra Vagabond laves også i forskellige modeller. Der er for eksempel støvler med den feminine kitten hæl og støvler med en mere chunky hæl, som gør skoen nem at gå i. Vagabond er nemlig kendt for at lave sko, der giver højde i form af en lille, diskret hæl eller plateau.

  Lædersko af topkvalitet

  Materialet og kvaliteten er i højsædet hos Vagabond. Som regel laves deres sko i læder, herunder skind og ruskind. Læderet er godt behandlet, og nogle af skomodellerne har en shiny overflade, mens andre er mere matte.

  Hold også øje med sæsonfarverne. Skoene er altid tilpasset sæsonens farver, og efteråret byder som regel på vinrøde, mørklilla, cognacfarvede og sorte støvler eller sneakers, mens sommerkollektionen består af hvide, pastel og andre lyse sommerfarver.

  Desuden laver Vagabond også sko i andre materialer, for eksempel findes der sneakers og høje hæle i diverse tekstiler.

  Accessoires fra Vagabond

  Udover alle de flotte sko laver Vagabond også nogle lækre tasker. Du kan blandt andet vælge mellem:

  • Crossbody tasker
  • Skuldertasker
  • Små og store skindtasker