Junarose

  Som kvinde med lidt ekstra på sidebenene, kan det nogle gange være lidt af en kamp at finde tøj, der passer perfekt til ens kurver. Enten bliver bukserne for store ved underbenene, ellers sidder de for stramt ved maveregionen. Hvis du hører til plus size-kategorien, kan du helt sikkert nikke genkendende til dette. 

  Junarose løser sådan et problem til absolut perfektion. Deres tøj er dedikeret til størrelserne 42-56. Dette betyder dog ikke, at de går på kompromis med at lave trendy tøj til den moderne kvinde. Det er det perfekte mærke, hvis du leder efter tøj af høj kvalitet, der passer til dine former.

  Moderigtigt tøj til kurver

  Det kan være lidt af et hovedbrud at finde moderigtigt tøj, der også sidder godt, når man bevæger sig over de gængse størrelser. Hos Junarose har de dog haft fokus på at designe kollektioner med perfekte udskæringer, der hylder din krop. Det handler nemlig om at omfavne sin krop ligegyldigt, hvilken størrelse man har. 

  Junarose er med på de nyeste trends og sørger for, at du får de samme muligheder for at iklæde dig det nyeste og mest populære tøj fra hver årstid. Det vil uden tvivl gavne dit selvværd at iføre dig beklædning, der ikke mindst sidder perfekt, men også ser fantastisk ud på dig. 

  Tøj, der omfavner den kvindelige krop

  Blandt deres kollektioner har Junarose fokus på at levere tidløst tøj, der samtidig passer ind til nutidens hotteste trends. Deres højeste prioritet er at skabe tøj, der omfavner den kvindelige figur og komplementerer den bedst muligt. Det er en hyldest til alle plus size-kvinderne derude.

  De har et hav af items til enhver lejlighed. Ikke nok med, at du finder lækkert hverdagstøj i god kvalitet, så er det også muligt at finde sit festtøj her. Der er virkelig kælet for detaljerne med de festlige trøjer og kjoler, de har på markedet. Med sådan et outfit kan du stensikkert svinge hofterne på dansegulvet uden tøven. 

  Derudover forhandler de også badetøj, der er meget flatterende. Hvis du går og er lidt utryg ved tanken om en bikini, og hvor meget af maveregionen, der kan ses, kan du trygt bladre gennem Junaroses udvalg. Også her er alle bikinierne lavet med tanke på at omfavne den kvindelige figur bedst. Det er også muligt at få badetøj, hvis ikke du tør vove dig ud i en bikini.

  Komfortabelt, lækkert og billigt

  Fælles for alle Junaroses kategorier og kollektioner er, at det er komfortabelt og lækkert at se på. De mener nemlig, at alle kvinder skal have muligheden for at iklæde sig trendy tøj uanset ens størrelse.

  Derudover er tøjet også af en overkommelig pris. Du skal ikke høste op med hele pengepungen for at købe den kjole, du lige har forelsket dig i. Junarose er en del af Bestseller, og er derfor i samme prisklasse som Vero Moda.

  Har du længe gået og ledt efter et overkommeligt brand med fokus på lækkert tøj til plus size-kvinderne, så er Junarose altså det absolut perfekte valg.