Gustav

  Gustav er kvalitetstøj til den moderne kvinde, der føler sig hjemme i verden. Det danske tøjmærke har en feminin vibe i alle deres styles, og ser man nærmere på tøjet, vil man se, at der er kræset for detaljen i hvert eneste stykke tøj. Tøj fra Gustav kan styles på alverdens forskellige måder og kan nemt indgå i din eksisterende garderobe. På denne måde kan du nemt dresse det op eller ned og style det, så det passer ind i din helt personlige stil.

  Se mere herunder, og bestil dit nye yndlingstøj hjem allerede i dag.

  Smukt og afslappet

  Det danske mærke, der blev stiftet i 2009, har et stort fokus på, at tøjet skal føles afslappet at have på. De har brugt mange år på at finde ”the perfect fit” og dermed sikre, at deres tøj er behageligt at have på. Hos Gustav er der dog samtidig også i høj grad fokus på, at alle styles skal være eksklusive, feminine og indeholde en vis WOW-effekt. Sammensætningen af det afslappede og det eksklusive gør, at tøjet er nemt at dresse op og ned, så det både kan bruges til hverdag og fest.

  Der er altså mange gode grunde til at shoppe tøj fra Gustav:

  ·        Dansk mærke

  ·        Lavet i kvalitetsmaterialer, der sikrer komfort og lang holdbarhed

  ·        Mange kombinationsmuligheder, der gør tøjet nemt at style

  ·        Afslappet tøj med fokus på detaljen.

  Sans for detaljen

  Gustavs overordnede stil er skandinavisk med rene linjer og et elegant udtryk. Ved første øjekast kan tøjet måske virke simpelt, men hvis man ser nærmere på tøjet fra Gustav, vil man lægge mærke til, at tøjet er fyldt med intelligente og smukke detaljer. Det kan f.eks. være broderede ærmer eller overtrukne knapper.

  Disse detaljer gør også, at tøjet er nemt at style på mange forskellige måder, så det kan passe til enhver lejlighed og enhver stil.

  Tøjet fra Gustav henvender sig til kvinden, der ikke er bange for at skille sig lidt ud i mængden. Du vil opleve, at mange stykker tøj er sat sammen af flere forskellige materialer. Samtidig er der altid fokus på, at tøjet er feminint, en smule boheme-inspireret, casual, og at der er fokus på detaljerne.

  Mange kombinationsmuligheder

  Uanset om man ikke ejer et eneste stykke tøj fra Gustav endnu, eller man allerede kender lidt til deres lækre styles, vil man nemt kunne få det til at passe ind i sin garderobe. Hos Gustav har de nemlig stort fokus på, at tøjet skal kunne sættes sammen på mange forskellige måder.

  Dermed er det nemt at kombinere tøj fra de nye kollektioner med tøj fra de ældre. Samtidig vil man også nemt kunne kombinere det smukke tøj fra Gustav med det tøj, man allerede har i sin garderobe. Man kan altså sagtens style dette tøj, så det kommer til at passe til ens helt personlige stil, den anledning man skal bruge det til, og det humør, man lige er i.

  Der er al mulig god grund til at købe tøj fra Gustav, så det er bare med at få købt de smukke items hjem.