Julegaver kan byttes fremtil d. 12/1-2017 - Bestil inden d. 21/12-2017 kl. 15:00

Beskrivelse

Blazer/Trenchcoat

Enhver garderobe bør indeholde basistøj som ensfarvede toppe, men en lækker blazer kan være et rigtig godt supplement, som overgangsjakke. Hos DressMe kan du finde et lækkert udvalg af forskellige blazere og trenchcoats og ikke mindst bombers - Alternativt er blazere også fremragende til at tage ud over en kjole, når du skal til fest. En blazer er lidt mere formel, end bare en hverdagsjakke, og samtidig kan den bruges indenfor, hvis der er køligt.

En blazer kan for os piger være det perfekte stykke tøj – både til hverdag, men også især til fest. Nøglen til altid at være pænt klædt på er ikke at eje enorme mængder af tøj. Det handler derimod om at eje godt kvalitetstøj, der er nemt at kombinere på forskellige måder.

En blazer er en fantastisk ting, men du skal også være opmærksom, før du køber en. Så er du nemlig sikker på at få en blazer, der passer perfekt til din kropstype og fremhæver dine bedste sider.

Er en blazer rigtig for mig?

Eftersom blazere fås i et væld af forskellige snit, kan alle piger i princippet bære en blazer. Der er dog visse ting, der er gode at være opmærksomme på.

Blazere er ofte figursyede, hvilket gør dem fremragende til at fremhæve en flot figur. Man skal dog huske på, at mange blazere er syet med brede skuldre. Hvis du har pæreform, vil dette være perfekt for din kropstype idet de brede skuldre vil få din krop til at fremstå mere harmonisk. Her kan blazeren med fordel kombineres med et par løse bukser, der ligeledes også passer perfekt til pæreform. Her er det naturligvis vigtigt, at man under blazeren bærer en lækker top, der gerne må være tætsiddende for at vise din flotte overkrop frem. Har du timeglasfigur er du også heldig. Du kan nemlig også sagtens bære blazere med bredde skuldre uden at din krop kommer til at virke uharmonisk.

Til os med æbleform

Hvis du har æbleform, skal du være lidt forsigtig, når du køber en blazer. Du kan sagtens finde en, der passer til dig, men det er ofte en dårlig idé at vælge en med brede skuldre, da overkroppen på den måde kommer til at virke for dominerende.

Hvis du har æbleform og leder efter en blazer eller lignende, kan du undersøge vores udvalg af sommerjakker. Her kan du se et bredt udvalg af forskellige jakker, der sagtens kan bruges som alternativ til en blazer.

Hvis du alligevel gerne vil købe en blazer, så sørg for at undgå skulderpuder og lignende. Led i stedet efter den blazer, der til tiltaler dig mest – gerne en med en flot udskæring, så du kan vise din barm frem.

Blazer/Trenchcoat
Viser 1 - 12 af 1 varer
Viser 1 - 12 af 1 varer
Vores kunder siger
Supernem og hurtig ekspedition
Bestilte varen og fik den dagen efter. Så fedt!
Mig
Hurtig levering og god service
jeg bestilte 2 varer ved Verdious´Wardrobe og modtog varene 2 dage senere. Jeg må nok sige at jeg var positiv overrasket.MariemeHumlebæk
marieme
Service
Virkelig god service og mega hurtig levering
Kate Nielsen