Second Female

  Har du altid ønsket at give dig i kast med det mere skandinaviske look, så er Second Female det rette mærke for dig. Her kombineres det minimalistiske og skandinaviske med det franske og elegante. Et flot mix der vil klæde de flestes gardarober.

  Second Female er et dansk brand, der blev grundlagt helt tilbage i 2000. De har derfor været længe på markedet og må endda siges at have været på forkant med deres vision om det lækre skandinaviske udtryk, som er højt efterspurgt de seneste par år.

  Skandinavisk stil med en snert af det franske

  Det essentielle ved Second Female er deres meget klare vision om et skandinavisk brand med et smule fransk inspiration. Dette ses i høj grad i form af deres meget moderne, men også elegante items, de forhandler. Det er et perfekt mærke, hvis du mangler et frisk pust til en lidt kedelig og grå garderobe.

  Det franske kommer især til udtryk ved detaljerne. Her vil du kunne finde fine flæser, feminine blonder og smukke udskæringer. Mixet mellem det skandinaviske og franske ses også i valget af farver og print, der svinger meget. Du kan både finde minimalistiske items til dit klædeskab, men også statement items i vilde farver, der helt sikkert vil skille sig ud.

  Det perfekte mix af det feminine og rå

  Second Female er også et rigtig godt mærke at begynde med, hvis du ikke helt ved præcis hvilken retning din stil er i. Her mixer de nemlig meget mellem det feminine og rå, men også det sporty og elegante. På den måde har du altså mulighed for at undersøge din egen stil fuldt ud.

  At matche det feminine og rå er blevet rigtig populært på det seneste - og af god grund. Det kan noget helt særligt, når man kombinerer en flot sommerkjole med en lækker læderjakke eller et par cool sneakers. Det giver også mulighed for, at du kan bruge den flotte sommerkjole noget oftere, da man pepper den lidt ned ved at iføre sig et par sneakers. Second Female giver dig altså stor mulighed for at mixe på kryds og tværs. Det er næsten kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvordan dit outfit skal være.

  Tøj til den moderne kvinde

  Kollektionerne fra Second Female tiltaler især den moderne kvinde. Det er tøj af høj kvalitet, som er med på de aller nyeste trends. Er du en travl kvinde, der ofte er på farten, er det også muligt at finde flot business tøj til arbejdet. Her kan blandt andet nævnes flotte blazere eller elegante habitbukser i lækker kvalitet, der alle vil kunne bæres på en arbejdsplads.

  Second Female giver dig altså muligheden for både at finde tøj til arbejdet, men bestemt også til de søvnige søndage eller festlige fredage. Det kan være i form af smukke kjoler, fine trøjer eller måske endda nogle ekstra accessories, som de også forhandler. Der er lidt til enhver smag, og det handler altså bare om at komme igang.