ONLY Carmakoma

  Alle kender ONLY fra alverdens butikker, men få kender til deres dattermærke ONLY Carmakoma, som tilbyder den kendte stil fra ONLY i størrelserne 42-54. ONLY har længe været en gigant på den skandinaviske tøjscene, så det er kun forståeligt, at de er begyndt at fokusere på tøj i større størrelser. De vil gerne være med til at gøre, at alle kvinder kan føle sig smukke og moderigtige - uanset hvilken størrelse tøj de bruger.

  Vil gøre trends tilgængelige for alle

  Noget af det, som ONLY er bedst til, er at være nogle af de første til at skabe tøj, som passer til sæsonens mode. De vil gerne være mærket, som kvinder altid kan komme til, når de gerne vil have sæsonens mest trendy pieces til en ordentlig pris.

  ONLY vil gerne give alle kvinder mulighed for at udforske deres personlige stil og give dem mulighed for at eksperimentere med, hvad der passer til dem. De vil gerne gøre det muligt at ændre sin stil i en fart, så man altid har noget, som passer til ens humør eller attitude. Så går man aldrig rundt i tøj, som man ikke elsker 100 %.

  ONLY ved godt, at selvsikker er det smukkeste en pige kan være, hvorfor de stræber efter at lave tøj, som passer til alle kropstyper - også de mere fyldige. Plus size mode er notorisk kendt for at lave poset tøj, som sjældent gør noget godt for hende, som har det på. ONLY Carmakoma vil gerne give dig muligheden for at vise din krop frem og gøre dig stolt af den, i stedet for at opfordre dig til at gemme den væk under oceaner af tøj og stof.

  En ONLY-pige referer ikke kun til tynde piger, men til alle, som ikke er defineret af en bestemt stil, men i stedet deres legende og udforskende tilgang til mode - og selvfølgelig en stor kærlighed til denim.

  Ingen garderobe er fuldent uden denim

  Man kan ikke have en fuldent garderobe uden at have et par gode jeans. Faktisk er jeans det, som fødte mærket ONLY, og har også været det, som mærket er mest kendt for.

  Nu vil de gerne give alle størrelser mulighed for at finde et par jeans, som sidder helt perfekt. De rigtige par jeans sidder bare godt, og når du har dem på, så føler du dig, som den bedste version af dig selv, hvilket er præcis den følelse jeans fra ONLY Carmakoma vil give dig.

  Ikke nok med at jeans er et af de mest holdbare beklædningsdele, som man kan finde i de fleste garderober, så er de også nogle af de mest alsidige stykker tøj, vi har på markedet. Man kan komme langt med de perfekte sorte skinny jeans, som man altid kan regne med, når man skal ud ad døren.

  ONLY Carmakoma er stolte af at kunne gøre, at alle kvinder kan få mulighed for at få et par af ONLY’s jeans med i deres garderobe.