Nyheder

Beskrivelse

Sommerjakker

Når vi nærmer os sommermånederne, drømmer vi alle om sol, varme og skyfri himmel. Desværre er den danske sommer ofte lunefuld, og så er det rigtig godt at garderoben er forberedt på at håndtere lidt af hvert. Ud over det traditionelle sommertøj som toppe og shorts, kan det nemlig være en rigtig god idé at tilføje en god sommerjakke til garderoben. Hos DressMe finder du et lækkert udvalg af billige sommerjakker, hvor der er noget for enhver smag. Lige meget om du foretrækker festlige, stilrene eller afslappede jakker, kan vi tilbyde en jakke, der passer til dig.

Lige meget hvor du tager hen i Danmark, så kommer du aldrig langt væk fra kysten. Om sommeren er det en luksus, for der er aldrig langt, hvis du gerne vil til stranden og vise din nye bikini frem. Desværre betyder det også, at Danmark til tider kan være kølig og blæsende i sommerhalvåret. Samtidig holder regnskyerne sig bestemt heller ikke væk, bare fordi det er sommer. Når man kombinerer det med den uforudsigelighed, som det danske vejr ofte har, så får man en cocktail, hvor man skal være forberedt på lidt af hvert fra vejrets side. Derfor er det en rigtig god idé at eje en sommerjakke, der er så tynd, at den ikke bliver kvælende på varme dage, men samtidig kan skærme lidt for vind og vejr.

En sommerjakke desuden også næsten uundværlig til sommermorgner og aftner, hvor solen er væk og alt bliver mere køligt. Husk på, at selvom det er sommer, så kan man stadig blive syg, hvis man bliver for kold.

Hvilken sommerjakke skal jeg vælge?

Hvis du har en smal talje eller generelt en flot figur, er det helt oplagt at vælge en af de smukke, figursyede jakker, der virkelig fremhæver dine bedste sider. Om sommeren går man altid noget lettere påklædt, så en figursyet jakke vil ikke være en gene selvom den sidder tæt. I de kolde måneder kan det være en fordel at vælge en lidt løsere jakke, så der er plads til det tykke vintertøj. Dette er selvfølgelig ikke så relevant i forhold til en sommerjakke, så du behøver ikke bekymre dig, hvis du brænder for at få en, der er figursyet.

Hvis du ikke bryder dig om tætsiddende eller figursyede jakker, så har vi her hos DressMe også et bredt udvalg af jakker, der sidder mere løst. Fordelen ved at vælge er løs jakke er, at det er nemmere at ånde i den. Samtidig kan du også sagtens vise sin figur, selvom du går i løs jakke. Eksempelvis er det oplagt at vise benene frem i en nederdel eller shorts, som du også kan købe her.

Sommerjakker
Viser 1 - 34 af 1 varer
Viser 1 - 34 af 1 varer
Vores kunder siger
Helt super handel
Alt iorden. Hurtig med at få varen sendt og tøjet er i som forventet og god kvalitet
Camilla
Super udvalg og god service.
Jeg bestilte en jakke til et familiemedlem, og alt gik som forventet (meget godt)! Produktet var som forventet og leveringen var som lovet. Alt i...
Lasse Kjær
Hurtigt
Bestilte mandag fik leveret tirsdage hurtigt og nemt
Malou Poulsen