Wedges

  Er du på udkig efter smarte sommersko, der kan gøre enhver strandtur sjovere? Her finder du et stort udbud af mange forskellige sommersko til skarpe priser, der kan give prikken over i’et til dine sommerkjoler. Se blandt andet vores udbud af wedges, der igen i år vinder indpas i modeverdenen.
  Feminine sandaler til enhver smag
  Er du vild med feminine sandaler, der kan bruges til forskellige anledninger? Vores wedges er oplagte sko til sommerens mange begivenheder, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit outfit. Alle vores wedges fås i mange forskellige modeller, så der er lidt til enhver smag. Fælles for alle wedges sandalerne er, at de er med kilehæl. Kilehælen har i mange år været en hot trend i modehusene. De er geniale til dig, der helst gerne vil undgå stiletter, men stadig ønsker at få lidt ekstra højde på.
  Her er kilehælen er oplagt valg, så du stadig kan få de lange ben, de fleste kvinder drømmer om. Fordelen ved kilehælen er, at du undgår at få ondt i fødderne, som du gør med for eksempel stilletter. De fleste synes, at wedges er behagelige sandaler, som sagtens kan sidde på foden flere timer i streg, uden det kan mærkes. Har du derimod stilletter på, er forfoden på overarbejde. Investerer du et par smukke wedges til sommerens festligheder, garanterer vi, at du får glade fødder, hver gang du trækker i dine spritnye sandaler.
  Se fordelene ved wedges nedenfor:

  • Drømmer du om lange ben og feminine detaljer? Så er wedges skræddersyet til dig.
  • Gør dig klar til sommerens festligheder med vores store udbud af wedges, og vælg det par, du bedst kan lide.
  • Få kilehælen generobret i skabet, og byd den hjertelig velkommen sammen med dine sommerkjoler.
  • Med kilehælen undgår du trætte fødder, hvis du skal danse natten lang.

  Få det elegante look, du drømmer om

  Med vores store udbud af wedges er du sikker på at finde et par, der kan give dig det look, du drømmer om. Kilehælen har nemlig et meget elegant design, der giver dig et stilfuldt look. Her kan du vælge imellem mange modeller og detaljer. De fleste af vores modeller er designet med ankelspænder og remme. Er du vild med pynt og finurlige detaljer, kan du vælge de modeller, der er pyntet med sten eller andet flot. Her kan du vælge imellem mange forskellige materialer som læder og ruskind. Nogle er med spænder, og andre er med bånd. Derudover kan du selv vælge, hvor høj kilehælen må være.
  Heldigvis er vores wedges som sagt generelt gode og behagelige at have at på. For dig, der er mest til høje hæle, har vi hælhøjder på helt op til ti centimeter. Er du til de lidt lavere hæle, kan du blandt andet finde en højde på tre centimeter eller fire centimeter. Vi har sørget for, at der er lidt for enhver smag, så alle kan være med.
  Læs fordelene ved at handle hos os nedenfor:

  • Vi har et bredt udbud af wedges, der giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige hælhøjder.
  • Find wedges med fine detaljer, spænder og bånd.
  • Vælg imellem mange forskellige materialer såsom læder og ruskind.

  Gå sommeren i møde med nye wedges

  Mange kvinder elsker at gøre garderoben klar til sommer – har du det også sådan? Så er det helt sikkert nu, du skal investere i et par nye wedges, der kan byde sommeren velkommen. Kan du ikke få nok i et par, kan du altid vælge imellem flere par – vi tilbyder hurtig levering.
  Ved du allerede, at sommeren byder på fest og farver, kan du vælge et par med ekstra høj hæl. Mange af vores modeller er ideelle til festlige arrangementer med dans og lange kjoler. Vil du bare gerne bruge wedges til almindeligt hverdagsbrug, kan du også sagtens det. Her kan du for eksempel vælge en model i sort ruskind, der kan bruges til stort set alle outfit – både kjoler og bukser.

  Udover vores mange forskellige wedges kan du desuden se vores store udbud af almindelige sko. Her kan du vælge imellem sneakers, støvler, pumps og mange andre kategorier. Er du mere til stilletter, har vi også flere forskellige at vælge imellem.  Her kan du også vælge imellem forskellige hælhøjder alt efter, hvad du er mest til. Find dem i den farve, du allerbedst kan lide.