Festkjoler

Mangler du en flot kjole til den næste store fest? På denne side har vi samlet vores komplette udvalg af flotte kjoler til fest, som du kan købe med det samme med 14 dages fuld returret. Vores festkjoler varierer bredt i både stil, snit og farve, men har alle den høje kvalitet og den lave pris til fælles. Køb din festkjole online på DressMe, så sender vi den enten i dag eller på den næste hverdag. Se det store udvalg af smukke festkjoler online lige her, og køb din næste festkjole på en sikker, tryg og fleksibel måde. Vi har også smukke nytårskjoler.

pr side
Viser 1 - 60 af 1 varer
Viser 1 - 60 af 1 varer

Køb din næste festkjole på den smarte måde

Hvis du leder efter en flot festkjole til en rimelig pris, er du havnet på den helt rigtige side. Lige her har vi nemlig samlet vores brede og varierede udvalg af lækre billige festkjoler, som du kan bestille direkte her fra siden og modtage helt gratis med posten inden for få dage. Når du køber din festkjole online får du 14 dages fuld returret, gratis fragt og super kundeservice på chat og e-mail. Det er både sikkert, trygt og super nemt, og gør det muligt for dig at finde din næste festkjole derhjemme i ro og mag. Vi har altid åbent.

Vi er kendt for vores flotte kjoler til fest - og vores gode service

Siden 2009 har DressMe stilet efter at blive danskernes foretrukne webshop for køb af kjoler til fest, hverdagskjoler og dametøj generelt. Vi har helt fra starten gjort vores absolut bedste for at skabe en sikker, tryg og god forretning, hvor du har lyst til at handle igen og igen. Hos os kan du få personlig support, hvis du er i tvivl om noget, og se massevis af positive anmeldelser fra nogle af vores mange glade kunder på Trustpilot. Vi har desuden e-handelsfondens officielle e-mærke, hvilket er din garanti for sikker webshopping fra en dansk virksomhed. Vi glæder os til at sende din næste festkjole.

Til alle festglade piger

Hos DressMe går vi meget op i, at have et stort sortiment, så alle kan finde noget der passer lige præcis til deres stil. Her på siden har vi samlet alle vores kjoler, der henvender sig til det mere yngre publikum. Fordi vi har så mange festkjoler til unge, på vores side har vi valgt at lave en smart kategorisering af dem. Du kan nemlig vælge lige præcis den farve, der passer dig bedst.

Party kjoler til alle anledninger

Ved at bruge vores farve-kategoriserer kan du nemt, og hurtigt finde den stil du leder efter. Skal du til én af de lidt mere eksklusive fester? Prøv sort. Tema-fest, hvor du skal ligne en engel? Tag hvid. En ganske almindelig bytur, men hvor du gerne vil skrue lidt op for lækkerheden? Nup en rød.

Kvalitet og rimelige priser er desuden noget, vi går utroligt højt op i. Vores gallakjoler koster nemlig ikke det hvide ud af øjnene, men byder alle på overkommelige priser, der giver dig ikke blot et godt design udarbejdet af kvalitetsmaterialer, men også netop din drømmekjole til en god pris.

Idag er det blevet almindeligt at bruge festkjoler som gallakjoler. Selvfølgelig skal det stadigvæk være en meget smuk kjole, men den behøver ikke være stor og prangende. Se vores store udvalg af smukke kjoler

Sikkert handel hos DressMe

Har du fundet en kjole du synes er flot? Vi sender den til dig idag, eller næste hverdag - Og du kan være sikker på, at sikkerhed er noget, der ligger højt på vores liste. Du kan jo prøve at tage et kig på vores Trustpilot anmeldelser. På vores Trustpilot-side har vi næsten kun fået 5 stjerner af alle vores kunder, og hvis der mod forventning skulle være noget du ikke er tilfreds med, så husk at vi kun er en chat-besked væk.

Vi har forsøgt at gøre det så let, fleksibelt og ukompliceret som muligt, at handle online på DressMe. Derfor vil vi også opfordre dig til at prøve nogle af vores brugervenlige søgefunktioner, når du leder efter din næste festkjole. I menuen til venstre kan du både shoppe efter en bestemt farve, en bestemt størrelse, et prisinterval eller en produktkategori, og finde hurtigt og nemt frem til den festkjole, du helst vil købe. Herefter kan du gennemføre dit køb på bare få klik, hvorefter vi sender din festkjole med posten i dag eller den næste hverdag. God fornøjelse.

Når du shopper party kjoler hos os, skal du ikke tænke på andet, end den pris der står på produkt-siden. Der er fri fragt på alle vores produkter, så det eneste du skal tænke på er, hvilken kjole du tror du vil se lækrest ud i næste weekend.

E-mærket på vores hjemmeside viser, at vi sætter forbrugeren i fokus, og at service er noget vi tager alvorligt. Igennem hele processen vil vi gerne have, at du er glad for at handle hos os, og det er også derfor, vi har alle disse små ekstra fordele ved at handle hos DressMe. Fri fragt så du ved hvad du skal betale og ikke mindst vores store udvalg der gør, at der er noget til enhver smag!

Hvis det er en cocktailkjole du står og mangler, så kan du se vores udvalg her

Gode tips til aftenkjoler

Når man er på jagt efter lækre aftenkjoler er der nogle ting det er godt at være opmærksom på. Aftenkjoler behøver ikke nødvendigvis være i kategorien aftenkjoler, det skal forståes på den måde at man sagtens kan finde kjoler i andre kategorier, der kan bruges som aftenkjoler. Mange af vores kjoler går igen i flere kategorier, og det gør de fordi vi mener, at en aftenkjole også sagtens kan være fx. en festkjole eller gallakjole. Læs mere om vores kjoler

Billige aftenkjoler

Her i shoppen kan du finde aftenkjoler i 2 kategorier nemlig under lange kjolers, som du finder her og festkjoler, men faktisk så er vores opfattelse af trenden for tiden, at en kort kjole også sagtens kan gå som en lækker aftenkjole.

Mange er af den opfattelse, at aftenkjoler og gallakjoler skal være meget dyre, og det har de fleste butikker efterhånden set, og derfor skruer de prisen gevaldigt op på alt hvad der ligner gallakjoler og aftenkjoler, men sådan er vi ikke! Vi holder også her vores gode priser på et fornuftigt niveau så du også har mulighed for at få billige aftenkjoler.

Skab et komplet festlook med kunstige øjenvipper - find dem her og bumpits her