Lee

  Lige siden 1889 har Lee været en vigtig brik på markedet, når det gælder bukser. Især, når det kommer til jeans, er Lee en stor spiller. Og det med god grund. Med afsæt i god og solid kvalitet har Lee i mere end 100 år leveret solide og flotte jeans til gode priser. Netop denne kombination har været den gyldne vej for det amerikansk baserede mærke.

  Hos DressMe er vi sikre på, at vores sortiment af Lee bukser indeholder noget for enhver kvinde. Tag et kig. Måske du finder dit næste par favoritjeans lige herunder. Hvis du bestiller i dag, så har du dem i hvert fald indenfor bare 1-2 dage.

  Fordele ved Lee

  -        Solid kvalitet

  -        Flot design

  -        Gode priser

  -        Hurtig levering på 1-2 dage.

  Solidt håndværk igennem mange år

  Lee blev stiftet af Henry David Lee i 1889 i den amerikanske delstat Kansas, hvor hovedsædet stadig ligger i dag. Produktionen voksede hurtigt, da Lee blev en stor spiller på markedet for arbejdstøj. Derfor startede Lee’s succes med et godt tag på komfortable og solide arbejdsbukser i høj kvalitet og med en lang holdbarhed. I dag er Lee dog meget mere end bare arbejdsbukser.

  Flotte og moderne bukser

  Lee laver bukser til enhver kvinde, der ønsker et par lækre bukser i god kvalitet og til en fornuftig pris. Derudover er Lee meget kendt for at lave bukser, der sidder godt på både numsen og benene. Du får altså bukser og jeans, der er enormt behagelige at have på, samtidig med, at de sidder godt på dig og fremhæver de bedste sider af dig. Lee har altså kombineret den gode og solide kvalitet med flotte pasformer, der får dig til at shine på gaden.

  Stort udvalg af jeans

  Udvalget af jeans fra Lee er enormt. Et udvalg, der spænder over alle slags jeans lige fra de helt stramme til de løsere og mere afslappede og til bootcut jeans, der er løse omkring læggen. Derfor er vi sikre på, at du her hos os kan finde lige netop de bukser eller jeans, der både modelmæssigt, farvemæssigt og designmæssigt matcher lige præcis det, som du er på udkig efter.

  Vælger du at bestille et eller flere par hos os i dag, så vil du modtage dem allerede indenfor 1-2 hverdage. Her vil du virkelig komme til at opleve et par bukser, der både er i topkvalitet samt meget behagelige at have på.

  Mere end jeans

  Selvom Lee er klart mest berømt for deres produktion af jeans, så byder de på mange andre fede produkter til kvinder. Flotte jakker og T-shirts fås i mange smukke farver og lækre modeller. Det meste af det tager udgangspunkt i denimstoffet, men fås også i velour og andre stoffer. Så er du en rigtig denim kvinde, så er vores udvalg af Lee det perfekte sted for dig at finde dit nye og lækre outfit, så du kan være klædt godt på til at imponere på gaden.