PULZ

  Et par jeans er næsten standard for alles garderober. Kigger du samtlige af de venners klædeskab igennem, finder du garanteret et par jeans. Med de rette par jeans kan man bruge dem til alt. Det tager dog også noget at finde det helt rette par jeans. Her kommer PULZ ind i billedet. Du har garanteret hørt om deres jeans, som er meget efterspurgt og hyldet.

  Udover at sælge lækre jeans, har PULZ dog også et væld af tøj, du kan vælge i mellem. Selvom det er deres jeans, der har gjort dem populære, er resten af deres udvalg bestemt også værd at investere i. Med en god blanding af stilrent og moderne tøj, er der ingen tvivl om, at du vil finde noget, der fanger dine øjne.

  De eftertragtede jeans

  PULZ har været igang siden 2007, hvor deres første par jeans så dagens lys. Deres vision lød på at finde et par jeans af høj kvalitet til enhver kropstype. Dette er stadig deres vision, og de arbejder derfor hver dag på at forbedre deres allerede fantastiske jeans.

  Med et par jeans fra PULZ finder du lige præcis dét, du har gået og manglet: De perfekte jeans der bare sidder der med det samme. Det er sjældent, man har den følelse fra start af, men et par jeans fra PULZ giver følelsen af, at man er hjemme igen. Så er det slut med at prøve tusindvis af jeans - fremover kan du bare ty til PULZ, der har et væld af forskellige jeans. Her har du altså mulighed for at få lækker kvalitetsbukser, samtidig med at du varierer looket. En win-win. 

  PULZ arbejder for en bæredygtig modeindustri

  I disse dage har vi virkelig fået sat klimaet på dagsorden, og derfor ser vi også en række virksomheder tage dette problem alvorligt. Det gør også PULZ, der arbejder for en mere bæredygtig modeindustri.

  Modeindustrien spiller nemlig en betydelig rolle i klimakrisen. Du har måske hørt om begrebet ‘fast fashion’, som belaster klimaet meget. Derfor er det et frisk pust at se en virksomhed som PULZ gøre en aktiv indsats for bæredygtigheden. Det betyder, at de reducerer brugen af vand og kemikalier, så de minimerer kulstofaftrykket. PULZ, der lever og ånder for denim, kan ikke se en verden uden dét og mener derfor er det absolut nødvendigt at handle bæredygtigt.

  Lækker kvalitet og overkommelig pris

  Man kan simpelthen ikke komme udenom den fantastisk kvalitet PULZ har - ikke blot i deres jeans, men over hele udvalget af tøj. Det er tøj, der kan holde længe og vil være en fast bestanddel af din garderobe. Dernæst er prisen også rigtig overkommelig, hvilket næsten ikke er til at tro, når man får så god kvalitet. Men sådan er det altså.

  PULZ er derfor det perfekte sted at finde dit næste par jeans. Og når du så har fundet dem, kan du browse videre i udvalget for at finde fine bluser, jakker eller andet, der kunne matche dit nye par jeans.