Wolverine

  I mere end 135 år har amerikanske Wolverine leveret fantastiske sko og støvler i den ypperste kvalitet til både mænd og kvinder. Med den perfekte kombination af komfort, kvalitet og design skaber Wolverine slidstærkt fodtøj i tidløst design, der holder i adskillige år. Wolverine laver skoen, som både du og dine fødder vil elske de næste mange vintre.

  Fordele ved Wolverine

  -        Topkvalitet

  -        God komfort

  -        Flot design

  -        Fantastisk holdbarhed

  -        Hurtig levering på 1-2 hverdage.

  En lang historie

  Wolverine er ikke gode, fordi de er gamle. De er gamle, fordi de bliver ved med at være gode. Sådan lyder et af Wolverines slogans. Lige siden 1883, hvor G.A. Krause producerede den første sko, har Wolverine skabt fodtøj med fokus på kvalitet og slidstyrke i kombination med tidens tendenser og farver. Krause grundlagde Wolverine i Rockford i den Amerikanske delstat Michigan. I dag er Michigan stadigvæk hjemsted for Wolverine.

  I første omgang blev Wolverine mest kendt for at lave støvler til jernbanearbejderne, der byggede jernbaner på tværs af Amerika. Den amerikanske skogigant har også leveret støvler til militæret, hvilket er et enormt kvalitetsstempel af deres holdbarhed og kvalitet og har sidenhen været grundstenen i alt, hvad Wolverine har lanceret.

  Komfort, funktion, styrke og udholdenhed

  Wolverine har gennem hele dets levetid produceret sko og tøj på fire kerneværdier. Komfort, funktion, styrke og udholdenhed. De fire nøgleord skinner igennem i alt, hvad der indeholder Wolverines ikoniske aftryk af en skarp klo fra en jærv.

  Jærven, der er det danske navn for dyret Wolverine, har sat et tydeligt aftryk på mærket. De fire kerneværdier er nemlig inspireret af jærven, der er en af de hårdføre medlemmer af mårfamilien. Jærven er solidt bygget og kan klare næsten hvad som helst. Med sin enorme styrke i sit bid kan den bide igennem både frossent kød og knuse knogler. Et hårdføre dyr der bygger på råkold styrke og udholdenhed.

  Perfekt til både vandreturen og vinteren

  Wolverines sko og støvler til kvinder er perfekte til lange og krævende vandretur i bjergene, hvor du kan stole 100 % på holdbarheden og kvaliteten. De vil både give dine fødder den bedst mulige komfort samt holde dem både varme og tørre.

  Søger du et par moderigtige vinterstøvler, er vi sikre på, at du også kan finde det perfekte par i vores udvalg af Wolverine fodtøj. Med moderigtigt design og lækkert læder kan du finde det perfekte par til dit kommende vinterlook.

  Mere end bare støvler

  Selvom Wolverine for mange mennesker i dag mest er kendt for deres sko og støvler, så leverer amerikanerne også et bredt udvalg af tøj og jakker til begge køn, der afspejler samme solide kvalitet og holdbarhed som deres fodtøj. Med et stort sortiment af slidstærkt tøj til den hårdtarbejdende kvinde, der stadigvæk vil se godt ud, kan du være sikker på at finde netop det, som du har brug for. En ting går dog igen i alt, hvad Wolverine sætter deres stempel på. Kvaliteten og holdbarheden er altid i top.