Birkenstock

  Birkenstock er til den stilbevidste kvinde, der sætter pris på sko med god komfort, høj kvalitet og funktionalitet. Skoene bliver også af virksomheden kaldt for ’fod-sengen’, fordi de tilbyder sko af høj kvalitet, som i sidste ende sørger for, at fødderne får den komfort, de har brug for.  Birkenstock er et af de mest kendte tyske mærker i verden, og virksomhedens rødder går helt tilbage til år 1774. Der findes et stort udvalg af forskellige typer sko i mange forskellige farver, så du kan finde de sko, der matcher din stil.

  Den kvalitetsbevidste kvinde

  Skoene passer perfekt til den kvalitetsbevidste kvinde. De er lavet af høj kvalitet og med god komfort, så de på mange måder skiller sig ud fra andre billige produkter. Skoen er samtidig lavet i et flot og enkelt design, der gør skoene tidløse, så de kan bruges i mange år fremover. Det enkle design gør også, at skoene passer til mange forskellige slags stile.

  Der findes mange gode grunde til, at mennesker verden over køber Birkenstock-sko:

  ·        Højkvalitet

  ·        God komfort

  ·        Funktionalitet

  ·        Enkelt og stilrent design.

  Skoene er desuden lavet af bæredygtige materialer, som i sidste ende skåner miljøet. Når der skal produceres nye sko, bliver råstofferne til sko valgt med omhu, så det kun er de bedste råstoffer, der bruges til skoene. Dette gør, at skoene bliver lavet i en rigtig god kvalitet.

  En sko tilpasset dine fødder

  Birkenstock-skoene bliver kaldt for ’fod-sengen’, og der er noget om snakken. Skoene bliver lavet således, at de kan tilpasses din fod. Der findes både en sko med normal vidde og en sko med smal vidde til smalle fødder. Desuden kommer sandalerne med remme, så det er muligt at justere og tilpasse skoen til dine fødder. På den måde får dine fødder den bedst mulige komfort, fordi de sidder godt på foden. Skoen skal sidde til på foden, men den må heller ikke være for stram, når du enten går rundt eller bare står stille. 

  Find din stil

  Der findes mange forskellige modeller af Birkenstock-sko. De fås som sandaler, hvor man selv kan bestemme, hvor mange remme der skal være på sandalen. Her er det muligt at tilpasse sit køb alt efter, hvad man skal bruge skoene til. Skal de bruges til en tur ned ad strøget med veninderne, kan sandalerne med én rem være en mulighed. Hvis skoene skal bruges til længere ture, kan det være, at du skal overveje sandalerne med tre remme.

  Skoene findes desuden i mange forskellige farver og i forskellige materialer. Fællesnævneren for dem alle er, at de er meget enkle og stilrene, og de kan derfor nemt matches med tøjet hjemme i tøjskabet. Nogle af sandalerne er lavet i mere fremtrædende farver og mønstre og kan derfor bruges til at pifte garderoben lidt op.

  Hvis du er en kvinde med sans for mode og kvalitet, går du bestemt ikke galt i byen med et par nye Birkenstock-sko. De er et must have til garderoben og er desuden tidløse, så de kan bruges i mange år.