Didriksons

  Rene linjer, funktionalitet og høj kvalitet er det, vi forbinder med det svenske brand. Udviklet til at holde fiskerne varme og tørre i den svenske vinter, byggede brandet en linje op, som hurtigt vandt ind hos den generelle population på grund af sine mange gode egenskaber.

  Derfor er Didriksons et oplagt valg

  I jagten på det perfekte vinterovertøj, er der rigtig mange forskellige faktorer, der spiller ind. For os er det ikke bare vigtigt, at tøjet er lækkert, det skal også være både funktionelt og af en kvalitet, der afspejler prisen, og derfor er Didriksons et oplagt valg som en del af vores sortiment.

  I dag er Didriksons kendt en række fantastiske egenskaber:

  ·        Sine tidløse og klassiske designs, der kan bruges sæson efter sæson

  ·        Materialer af høj kvalitet, udvalgt og produceret til at kunne modstå al slags vejr

  ·        Stor funktionalitet og bevægelighed, der gør tøjet behageligt at have på

  ·        En pris, der tydeligt afspejler den kvalitet, du kan forvente af produkter fra brandet.

  Didriksons til et aktivt friluftsliv og til hverdagen

  Det, der i 1913 startede som en produktion af overtøj oilskin eller olieskind til fiskere, er blevet et firma, der stod for overtøj af høj kvalitet til hele familien – hele året rundt. Derfor har det siden 1981 været muligt for alle at købe overtøjet med de mange fordele og opleve, hvad 100 års forskning og erfaring gør, når det kommer til at skabe tøj til udendørsbrug.

  Det lækre overtøj bærere tydeligt præg af den historie, der ligger bag, og derfor er hvert enkelt design også 100 % gennemtænkt, udviklet og designet for at være det bedste. Det er ikke modetøj, men i stedet klassiske, tidløse designs, hvor materialerne, produktionen og funktionaliteten er højt prioriteret, så det færdige produkt kan bæres af såvel jægeren eller vandreren som familien på indkøb.

  Med miljøet som medspiller

  Det er svært at holde en produktion gående i dag uden at være opmærksom på den indflydelse, det har på miljøet, og også her er Didriksons med forrest i feltet.

  Produktionen af deres produkter bygger nemlig på, at mindre er mere – og ikke kun, når det kommer til designdelen. Tankegangen smitter nemlig i høj grad også af på deres produktion, der til stadighed arbejder på at blive mindre. Ikke i antal eller omfang, men i stedet mindre, når det kommer til

  ·        Forbruget af vand

  ·        Anvendelsen af kemikalier

  ·        Miljøbelastning i form af energiforbrug og transport.

  Det betyder, at du ikke blot får et produkt, der med brandets egne ord ikke ændrer elementerne, men tilpasser sig dem, du får også et produkt, der er produceret med omtanke og syn for fremtiden. Derfor er Didriksons lavet med omtanke og produceret til at kunne holde mange år ind i fremtiden.

  Du skal vælge produkter fra Didriksons, hvis du ønsker overtøj, der er fremstillet til at blive brugt. Produkter, der kun bliver smukkere med tiden, og som ud over sin høje kvalitet også er både lækkert designet, miljøvenligt produceret og behageligt at have på.