Nyheder

Beskrivelse

Hverdagskjoler

Gør lidt ekstra ud af din dag med en lækker hverdagskjole fra DressMe.dk. Vi har samlet et bredt udvalg af lækre hverdagskjoler, der spænder vidt fra de helt simple modeller til mere outrerede styles, så du kan finde den helt rette kjole på en nem, hurtig og sikker måde. Vores sortiment af hverdagskjoler spænder vidt i både stil og snit, men har den høje kvalitet og de lave priser til fælles. Køb din næste hverdagskjole online på DressMe.dk, og få gratis fragt direkte til din postkasse uanset ordrebeløb. Se vores store udvalg af elegante og lækre hverdagskjoler lige her

Find din næste hverdagskjole på DressMe.dk

At shoppe tøj online kan være en både besværlig og kompliceret proces, men her på DressMe.dk har vi gjort vores bedste for at skræddersy en købsoplevelse, der giver dig fordele i stedet for udfordringer. Brug for eksempel vores intuitive søgeværktøjer i den venstre sidebjælke til at sortere vores udvalg af hverdagskjoler efter størrelse, prisinterval og farve, og få gratis fragt direkte til din hoveddør uanset ordrebeløb. Vi er en dansk virksomhed med kundeservice i øjenhøjde, som sætter pris på glade og tilfredse kunder - derfor gør vi altid vores bedste for at sikre, at du får en god oplevelse, når du handler her på vores webshop.

Gør dit hverdagslook lidt mere lækkert

Mens de danske kvinder er kendt over hele verden for skønhed og ynde, må man som regel kigge mod andre og varmere himmelstrøg for at finde de steder, som er kendt for den bedste hverdagsmode. Det vil vi gerne forsøge at lave om på, og derfor har vi her samlet et bredt udvalg af hverdagskjoler, der med både elegance, ynde og lækre detaljer sætter standarden for, hvordan vi burde gå klædt. Vi mener at livet er for kort til kedeligt tøj, og har derfor gjort vores ypperste for at samle Danmarks mest varierede udvalg af lækre hverdagskjoler til lave priser. Det behøver ikke at koste en formue at se godt ud til hverdag, og her på siden finder du altid mindst 20 forskellige valgmuligheder i en prisklasse, hvor de fleste kan være med.

Shop din næste kjole med unikke fordele på DressMe.dk

Da vi startede DressMe.dk, var det med et ønske om at skabe en ny standard for tøjshopping i Danmark. Derfor gør vi hver dag vores bedste for at give dig den slags købsoplevelser, som du ikke kan lade være med at fortælle dine venner om. Gratis fragt og 14 dages fuld returret er bare begyndelsen. Oplev for eksempel vores populære kundeservice, hvor du er mere end velkommen til at henvende dig, selvom du bare har brug for gode råd eller sparring omkring vores produkter eller dit outfit til en kommende anledning. Send blot en email gennem vores kontaktformular på kontaktsiden, og lad os hjælpe dig med at træffe den helt rette beslutning. DressMe.dk er en dansk webshop, og overholder derfor samtlige af de gældende regler for køb, returregler og meget andet.

Køb en hverdagskjole med ViaBill

ViaBill er en betalingsløsning hvor du som kunde kan dele din betaling op i mindre bider, så det nemmere kan lade sig gøre, økonomisk set, at betale en mindre eller større ordresum. Betalingen kan være fra min. 0kr og op til 2000kr. Du bestemmer selv hvor lidt/meget du vil afbetale med om måneden, så du selv kan sammensætte beløbet som passer netop dig og din økonomi. Så har du brændt dig varm på en lækker hverdagskjole, så køn den med ViaBill og bestem selv hvor lidt du vil betale.

Hverdagskjoler
Viser 1 - 59 af 1 varer
Viser 1 - 59 af 1 varer
Vores kunder siger
Super service
hurtig levering, fed kjole, som dog desværre havde en fejl, men ingen problem med at få penge retur. det er langt fra sidste gang jeg har handlet der.
Rikke Schmidt
Rigtig god!
De er rigtig hurtige til at sende deres ordre, og jeg syntes bare det hele var rigtig godt, jeg kan helt sikkert anbefale Verdious-Wardrobe
Heidi Nissen
Dressme opfylder hvad du har brug for !!
Jeg fortryder ikke at handle med Dressme, de har gode og stilet tøj.De opfylder leveringstiden og man kan stole på dem
Nukannguaq...