Julegaver kan byttes fremtil d. 12/1-2017 - Bestil inden d. 21/12-2017 kl. 15:00

Beskrivelse

Cocktailkjoler

Leder du efter en flot og billig cocktailkjole til den næste store fest? På denne side har vi samlet vores store udvalg af smarte cocktailkjoler, som du kan købe direkte fra vores webshop og få leveret gratis til din postadresse i Danmark. Vores cocktailkjoler varierer i både farve, snit og materiale, men har alle høj kvalitet og lav pris til fælles. Cocktailkjoler er som regel lidt mere festlige og overvældende end almindelige festkjoler.

Find den perfekte cocktailkjole her

I følge den oprindelige definition er cocktailkjolen den type kjole, man bærer hen på aftenen til formelle arrangementer og fester. Den klassiske cocktailkjole er både lang og meget simpel i sit udtryk, men som du kan se, er vores udvalg af cocktailkjoler både bredere og mere varieret. Det hænger sammen med at moden gennem årene har ændret sig markant, mens begrebet langsomt er blevet paraply for rigtig mange af de nyere typer festkjoler, som du kan læse mere om her. Uanset hvilken type festkjole du leder efter, kan du helt sikkert finde den her på DressMe.

Garanti for en sikker og tryg handel

Når du køber din cocktailkjole online på DressMe, handler du med en dansk virksomhed, der har eksisteret siden 2009. Fra første dag har vi fokuseret benhårdt på at give dig den bedst mulige service online, og vi forsøger stadig at forbedre os konstant. For at sikre din købsoplevelse er vi godkendt af e-handelsfonden med det anerkendte e-mærke, og et hurtigt blik på vores anmeldelser på det uafhængige forbrugersite Trustpilot viser også, at vi sørger for at give vores kunder ekstra god service for pengene.

Køb billige cocktailkjoler her

På DressMe har vi samlet et bredt udvalg af flotte og forskellige cocktailkjoler, der virkelig beviser, at det ikke behøver at koste en million at ligne en. Vores sortiment spænder vidt i både stil og materiale, men ens for dem alle er, at de ikke koster en formue. Når du handler på DressMe får du oven i købet gratis forsendelse, af dine kjoler, som du kan finde her til din danske postadresse, og naturligvis 14 dages fuld returret på dit køb. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer er vi aldrig længere end en chatbesked eller en e-mail væk, og vi gør altid vores bedste for at give dig en tilfredsstillende købsoplevelse.

Bestil cocktailkjolen med ViaBill

Har du brændt dig varm på en fin kjole til næste weekend, men har ikke økonomien til det lige nu? Så har vi lavet et samarbejde med betalingsservicen, ViaBill. Med ViaBill kan du dele din betaling op i mindre bider, og på den måde kan man ikke mærke det på bankkontoen på samme måde. Du bestemmer selv hvor lidt du vil betale om måneden og der er ingen skjulte gebyrer. Derfor har vi gjort det muligt for dig, at bestille din nye flotte cocktailkjolen med ViaBill allerede i dag. Du kan benytte dig af ViaBill på ordre op til 2000kr og det er en nem og overskuelig process.

Cocktailkjoler
Viser 1 - 59 af 1 varer
Viser 1 - 59 af 1 varer
Vores kunder siger
Super Service
Hurtig og præcis levering af den fine sommerkjole :-) Vil klart anbefale verdious-wardrobe til andre
Helle
God service :)
Rigtig god service, man bestille der går få dage så har mm kjolen i hånden og den er rigtig godt pakket ind og intet man kan klage over :)
Michelle...
Meget fin service
Hurtig levering, fin vare og ualmindelig god service ifb. med ombytning. Glæder mig til at handle her igen :-)
Lisbeth Kragh