Sofie Schnoor

  Sofie Schnoor er et familiedrevet brand, der blev etableret af designeren Sofie Schnoor tilbage i 2001. Sofie tager udgangspunkt i at designe efter egen smag, hvortil hun søger at give brandet både personlighed og autenticitet. Nedenfor kan du læse mere om blandt andet Sofies skokollektioner, der blev starten på hendes designereventyr og brand – Sofie Schnoor. Efterfølgende kom tøjet til og skabte et endnu større sortiment.

  Stilede kollektioner til den skandinaviske smag

  Hos Sofie Schnoor er smagen for detaljer i højsædet. Brandet har med sine mange kollektioner formået at skabe støvler, der kan passe til enhver kvindes stil. Kollektionerne lander fire gange om året og tager hver gang udgangspunkt i især at fremhæve en feminin elegance, en behagelig komfort og et skandinavisk udtryk, der rammer modens tendenser. Derudover kombinerer Sofie Schnoor den feminine elegance med en råhed og et mere sporty udtryk, der gør dit outfit mere våget og stilet.

  Er du særligt inspireret af moderigtige farver, der emmer af sæsonernes mest populære farveskalaer, kan du ligeledes tage et kig på Sofie Schnoors tøjkollektioner. Ligesom skokollektionerne er der især fokus på detaljer og fine mønstre, der rammer ind i sæsonens mest populære items. Heriblandt kan du både finde fine items i karamelfarver, gråtoner og dueblå nuancer. De mange forskellige styles giver dig desuden mulighed for at kombinere, så du opnår lag-på-lag-effekten, der igen i år bliver populære tendenser i de forskellige modehuse og i gadebilledet.

  Sofie Schnoor har med sine autentiske og elegante designs skabt stor popularitet inden for kvindemode, og herunder kan du læse bare nogle af de kvaliteter, brandet har at byde ind med på markedet på nuværende tidspunkt:

  ·        Skønne designs, der rammer modens tendenser og nuancer

  ·        Sæsonskabte kollektioner, hvor hver item matcher årstiden

  ·        Designs, der emmer af elegance og en særlig ægthed og personligt touch, der går igen i både tøj og sko

  ·        Skoene er designet med særligt fokus på komfort – behagelighed, men samtidig med et feminint og elegant udtryk

  ·        Rammer kvinder i alle aldre.

  Uanset hvilken alder du har, vil du helt sikkert falde for Sofies Schnoors stilede og personlige touch, som hun har lykkes med at give de mange forskellige kollektioner. Derudover vil du nemt kunne udpege bestemte items, som du kan kombinere præcis, som du ønsker. Du skal ikke være bange for at lege med både lag og farver, da sæsonen netop giver dig muligheden for at gå med lag-på-lag og skrue op for kombinerede farver og mønstre.

  Find dine sæt

  De fleste er ret bevidste om, hvilken stil de er til, og hvordan de helst sammensætter farver og items. Hos Sofie Schnoor kan du kombinere det elegante og feminine look med for eksempel et par rå støvler, der giver outfittet kant. På den måde kan du enten afdæmpe eller gøre dit look mere spændende ved at vælge nogle items, der kan noget forskelligt stilmæssigt.

  De mange forskellige items gør det desuden nemt for dig at finde din personlige favorit, som du kan pryde dit klædeskab med i fremtiden. Sofie Schnoor er særlig kendt for at sælge kvalitetsdesign, så du på forhånd kan være sikker på, at du kan have dine items liggende i mange år og gøre din stil sjovere og mere våget.