UGG Australia

   

  Skoene af brandet UGG Australia er nærmest blevet et ikon i modeverden. De lækre sko er lavet af bløde materialer, som skaber komfort for enhver, som har dem på. UGG er derfor et must i enhver garderobe, hvis man ynder at forkæle sig selv og ens fødder.

   

  Behagelige designsko i fåreskind

   

  For at opnå den kendetegnene komfort af skoene bruger UGG Australia kun skind af den bedste kvalitet. UGG er lavet af fåreskind og læder, som er omhyggeligt udvalgt, så kvaliteten af de forskellige produkter kan garanteres.

   

  Processen med at udvælge det helt rigtige uld til skoene er så gennemgående, at uldet skal igennem hele seks forskellige udvælgelsesprocesser, førend det kan blive godkendt til at blive brugt til skoene.

   

  De kvalitetsgodkendte produkter bliver derefter brugt til at skabe de ikoniske sko. Fremstillingen af skoene er en kunstnerisk proces, hvor der lægges stor vægt på præcisionsarbejde, så det færdige produkt får det helt rigtige udseende.

   

  Fra surf-sko til hjemmesko til catwalken

   

  UGG blev oprindeligt opfundet og brugt af surferne i Australien. De bløde, fåreskindssko var perfekte at trække i imellem turene i bølgerne, og skoenes popularitet voksede derfor hurtigt.

   

  I 1980’erne havde de nået USA, hvor de specielt blev brugt af surferne i Californien, hvor skoene kom til at symbolisere det afslappede liv.

   

  UGG Australia indtog catwalks over hele verdenen i begyndelsen af 2000’erne, hvor skoene gik fra at være betragtet som behagelige hjemmesko til at blive portrætteret i modeblade såsom Vogue. Siden har brandet spredt sig som en steppebrand, og du kan nu finde det populære brand i storbyer over hele kloden.    

   

  Mere end bare sko

   

  Selvom langt de fleste forbinder UGG Australia med sko, så skaber brandet også en lang række andre produkter såsom: - Jakker - Nattøj - Tasker - Handsker og luffer - Ørevarmere.

   

  Der er altså rig mulighed for at supplere de varme og bløde sko med andre lige så behagelige accessoires - eller endda iklæde sig det luksuriøse brand fra top til tå.    

   

  Mode med fokus på dyrevelfærd

   

  UGG Australia opdrætter ikke får for at udnytte deres uld og skind. UGG bruger udelukkende skind fra får, som af andre produktioner er blevet opdrættet som fødevarer. På denne måde gør UGG udelukkende brug af et restprodukt fra fødevareindustrien.  

   

  Derudover køber UGG Australia kun skind fra producenter, som lever op til brandets strenge regler for dyrevelfærd. Dermed kan du købe UGGs med god samvittighed, da skindet udelukkende kommer fra dyr, som bliver opdrættet under gode forhold.

   

  UGG Australia har desuden taget afstand fra fåreavlere, som benytter sig af mulesing, da det anses for at være dyremishandling. Derfor køber UGG ikke skind fra producenter, som benytter denne metode. Det samme gør sig gældende for angoraskind fra kaniner, da UGG Australia heller ikke går ind for den behandling, som kaninerne bliver udsat for.

   

  Når du køber et par sko eller andre produkter fra UGG Australia, så kan du altså være sikker på, at skoene er skabt uden nogen form for mishandling af dyr, og du kan derfor bære dine UGG produkter med god samvittighed.