4 ting, du ikke kan undvære i din efterårsgarderobe

Et årstidsskift er en oplagt mulighed for at få kigget garderoben efter i sømmene. Sommertøjet skal pakkes væk, og de varmere trøjer og jakker skal findes frem. Her får du en liste med fire ting, du ganske enkelt ikke kan undvære i din efterårsgarderobe.

Fine halstørklæder og huer, der holder dig varm

Vi kan desværre ikke komme uden om, at det kun bliver koldere og koldere udenfor herfra. Derfor er det også på tide, at du får fundet dine huer og halstørklæder frem fra gemmerne, så du kan holde varmen, når du bevæger dig ud.

Ud over at huer og halstørklæder tjener et praktisk formål i forhold til at holde dig varm, kan disse former for tilbehør også i dén grad være med til at sætte et dekorativt og personligt præg på dit look. Se derfor efteråret som en oplagt undskyldning for at købe nogle smukke tørklæder, der kan løfte dit look til et nyt niveau.

Praktisk overtøj, så du kan holde vind og vejr ude

Du vil naturligvis gerne se godt ud, selvom det er koldt udenfor. Gør alligevel dig selv den tjeneste først og fremmest at tænke praktisk, når det kommer til lige præcis overtøj. Det nytter ganske enkelt ikke noget at have en jakke, der ikke er vandtæt, henover efteråret i Danmark.

Når du falder over en jakke, skal du altså afgøre, om den nu også kan holde dig både tør og varm. Kan den ikke dét, er det underordnet, hvor flot den er, for der ér ikke meget, der er mere træls end at komme gennemblødt frem til ens bestemmelsessted.

Heldigvis findes der massevis af jakker, der er både flotte og praktiske, så du skal nok kunne finde en god løsning. Du kan for eksempel finde mange flotte regnfrakker, og derudover er der masser af eksempelvis dynejakker, der er supercool og samtidig er vandtætte.

Fine smykker og andet tilbehør til at peppe dit look op

Når det bliver koldere og koldere, hopper de fleste af os gerne i store striktrøjer og andre beklædningsgenstande, der først og fremmest har til formål at holde os varme.

Vil du sikre dig, at dit look stadig er smukt og personligt, selvom du går rundt i store striktrøjer hver eneste dag, er det en god idé at investere i en masse skønne accessories, der kan være med til at sætte prikken over i’et på dine outfits. Med eksempelvis smukke Stine A smykker bliver dit look i en fart langt smukkere.

Ud over at du med fordel kan investere i en masse skønne smykker, som kan gøre dine striktrøjer lidt mere spændende, er efteråret også en oplagt mulighed for at købe nye sko, der kan gøre dit look mere interessant. Sørg igen for at tænke praktisk, så du ikke får våde tæer i tide og utide.

Behageligt tøj, der kan styles på forskellige måder

Når det er koldt udenfor, bliver de fleste af os lidt mere opsatte på at klæde os i behageligt tøj. Ens tøj skal gerne være varmt og hyggeligt at have på, og man skal føle sig virkelig godt tilpas i det.

Ønsker du at finde perfekt efterårstøj, kan du med fordel tage et kig på mærket Comfy Copenhagen. Dette brand står bag en lang række fine design, som du kan style på utallige forskellige måder.

En af hovedprioriteterne hos Comfy Copenhagen er, at deres tøj skal være behageligt samtidig med, at det naturligvis skal være stilrent. Tøjet fra dette mærke er derfor også helt perfekt, hvad end du skal hygge derhjemme, eller du skal på café med veninderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *