Føl dig som dig selv

Når sommeren trænger på, så bliver det for de fleste en stor fornøjelse at opholde sig udenfor. Især at gå eller dase i solen er for mange en lettelse og en glæde, efter en lang og hård vintertid. Den kolde og mørke vintertid kan faktisk påvirke humøret, man snakker om vinterdepression. Så at komme ud i solen kan være meget vigtigt, når sommer først er kommet tilbage. Når man opholder sig meget udenfor, så vil man også gerne have det godt med sig selv. Det er dejligt at gå op i sig selv, og sommeren er en god motivation til at gøre det.

Klæd dig ud som dig selv

At klæde sig på, eller ud, kan være en udtryksform. Ved at udtrykke sig igennem sit tøj, kan man føle at man er mere sig selv, end som gennem vinteren, hvor man har gået og gemt sig i store vinterfrakker og huer. Når solen skinner stærkt, så er solbriller en god ide, og det kan også være en måde at udtrykke sig på, hvis man vil det. Kig eventuelt på solbriller hos Messyweekend.dk, her har de nemlig et stort udvalg af solbriller i forskellige udseender. Alt efter hvilket look du bedst kan identificere dig med, så kan du vælge mellem de mange forskellige modeller, og finde noget der føles som dig

Find din indre sommerstjerne frem

Sommeren skal nydes, det er nemlig her vi kan kravle ud af vores vinterhuler, og interagere med hinanden i det offentlige udendørsrum. Så glem janteloven, og find din indre stjerne frem. Det er okay at føre sig lidt frem i den måde man klæder sig på, når nu årstiden endelig giver én muligheden for det. Hvis man godt kan lide at gå op i den måde man klæder sig på, så er sommeren altså en god mulighed for at udtrykke igennem sit tøj.

Hvorfor skal man have solbriller på?

Solbriller skærmer først og fremmest øjnene for solen. Det er nemmere at slappe af, når man ikke hele tiden skal knibe øjnene sammen for at se nogle i øjnene. Det er den funktionelle side af solbriller. Der er også en meget ubredt æstetisk funktion ved solbriller, som har en stor rolle i kulturen. Det kan ses på film, men også bare i gadebilledet, hvor folk ses med solbriller i mange forskellige looks. Solbriller er nemlig en udsmykning, som man kan nyde når solens stråler kigger frem igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *