Forkæl dig selv med lækre smykker

Vi fortjener alle sammen at blive forkælet en gang i mellem, og nogle gange kan det godt være nødvendigt at forkæle sig selv. Det er altid rart at forkæle sig selv hvad enten det er med en lækker middag eller en gave. Din næste forkælelsesgave bør helt klart være nogle lækre smykker.

Hoop øreringe er in for tiden

Hoop øreringe er rigtig populære for tiden, så hvis du ikke allerede har nogle, bør du helt klart overveje at købe et par.
Hoop øreringe kan være både guld og sølv. Begge er rigtig flotte, så det afhænger egentligt bare af hvad du bedst kan lide. Sølv kan ofte have et lidt mere råt look i det, hvor guld smykker ses som mere klassiske.
Når du køber hoop øreringe, kan du vælge de helt simple hoops, som er uden vedhæng eller detaljer. De er meget klassiske og passer til alle outfits. Men hvis du leder efter nogle lidt mere specielle øreringe, som folk vil lægge mærke til, kan du for eksempel vælge nogle twistede hoops. De er rigtig fine. Du kan også vælge nogle tykke hoops, som mange influencere går med.
Der findes mange forskellige vedhæng. Det kan for eksempel være nogle helt enkle vedhæng, som bare har et lille symbol som fx en stjerne eller et hjerte. Men du kan altså også finde nogle lidt mere statement hoops med store vedhæng lavet af fx perler. Klik ind på Pilgrim.dk for at se et stort udvalg af øreringe og hoops.

Ankelkæder er sommerens ultimative smykke

Hvis du leder efter et smykke til sommer, som du kan gå med hver dag og som vil passe til alle dine outfits, skal du købe en ankelkæde. En ankelkæde er egentligt bare et armbånd, som i stedet sidder på anklen. Det er en rigtig fin måde at tilføje lidt bling og stil til et simpelt outfit.
En ankelkæde kan bruges med fx et par ankellange bukser og et par fine sandaler, men vil altså også se rigtig fint ud til en kort nederdel eller en sommerkjole.
Ligesom der findes et utal af forskellige armbånd, findes der også rigtig mange forskellige slags ankelkæder. Ankelkæder kan ligesom andre smykker købes i både sølv og guld. Guld er fint og klassisk og passer godt til både lyse og mørkere hudtoner. Sølv derimod vil stå lidt i kontrast og kan derved få en til at se lidt mørkere ud end man egentlig er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.