Gode webshops med dansk designertøj

Danske designermøbler har i mange år vakt stort interesse i udlandet, og mange af vores danske designklassikere har vundet priser i forskellige lande. De seneste år er dansk tøj dog også blevet en del af den internationale modescene.

Hvor det før var udenlandske designere, der dominerede modebilledet herhjemme, er det i dag i lige så høj grad danske designere som Ganni, Baum und Pferdgarten, Mads Nørgaard, Wood Wood, By Malene Birger, Stine Goya og mange flere. Dansk design har markeret sig som en værdifuld spiller i hele verden, og det er langt fra uvant at se verdenskendte stjerner eller modeller i modemagasiner som Vogue og Elle iført dansk modetøj.

Man behøver dog ikke at være en stjerne for at ligne en stjerne. Tværtimod. Flere og flere danske webshops forhandler dansk designertøj – og ovenikøbet til priser, som de fleste kan være med på. Dansk designertøj er ikke nødvendigvis forbeholdt catwalks i modeugen eller butikker i indre København. I dette blogindlæg præsenterer vi dig for tre danske webshops, som har gjort det til deres mærkesag at sælge dansk designertøj til helt almindelige mennesker.

Lykke by Lykke

Den danske webshop Lykke by Lykke er en spændende webshop, som sælger modetøj til kvinder. De har et skønt sortiment af populære brands som Mads Nørgaard, Samsøe & Samsøe, Modström, mbyM, Nümpf, Moves by Minimum, Birgitte Herskind og mange flere. Webshoppen stiler efter at have nye og smarte styles på hylderne i alle prisklasser. De har ganske enkelt fingeren på den danske fashion-puls, og de går ikke på kompromis. Hos Lykke by Lykke lyder mottoet: ”Spring ud af skabet og ind i en verden af Lykke!”, og det må man i den grad sige, man gør hos den fine webshop.

Katoni

Katoni er en verden af modetøj, sportstøj, accessories og meget andet, og du finder både et væld af populære danske og udenlandske brands hos dem. Ikke desto mindre er Katoni ekstra stolte af deres store sortiment af modetøj og accessories fra danske designerbrands som Ganni, Stine Goya, Soulland, Munthe, Henrik Vibskov, Designers Remix Collection og mange andre. Katoni er en shoppingportal, hvor nogle af de absolut bedste danske (og udenlandske) webshops er samlet, og ved at samle så mange virtuelle butikker under ét tag får du nemt et overblik over det nyeste danske modetøj – og ikke mindst hvor din nye favorit kan købes til de bedste priser.

Blossom

Blossom er en skøn webshop, som har eksisteret siden 2012. Med et udvalg bestående af mere end 8.000 produkter tilbyder de dig en fantastisk shoppingoplevelse, hvor du har mulighed for både at dykke ned i nye og etablerede brands fra danske og internationale catwalks. Blossom er specialiseret i danske modebrands som Munthe, Karmamia, Lolly’s Laundry, Sofie Schnoor, YAS og Shoe the Bear, og du kan altid være sikker på at få det absolut bedste fra de allerstørste danske brands i deres webshop. Det gælder både modetøj, fodtøj og accessories.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *