Voks til håret for damer, for at fuldende dit look

Mange kvinder, damer og piger tror kun hårvoks er får mænd, drenge eller herre, men de tror fejl. Mange kvinder bruger nemlig også hårvoks for at fuldende looket, når de gør meget ud af deres hår. Hårvoks hjælper med at din styling bliver som ønsket, og sørger for at håret bliver siddende på den måde du har sat det. Det tøj du har på bruger du lang tid på at finde frem til, men hvorfor bruger du ikke tid på at finde den bedste voks til dit hår også, så du kan sørge for at det sidder som det skal hele dagen, aften og natten hvis du fester.

Hvilken hårvoks skal man bruge som kvinde?

Den hårvoks du skal bruge som kvinde afhænger utrolig meget af hvor langt dit hår er, hvor tykt dit hår er, og hvordan den styling du ønsker skal være. For nogle har et bedre hold end andre, nogle har en dejlig frisk duft, mens andre har en duft der er mere neutral. Udover det, så kan nogle af de forskellige hårvoks også give glans til dit hår, give det mat look eller lignede. Der er nemlig mange forskellige funktioner ved de vokstyper der er. Nogle er en gel, andre er en hård voks og nogle er meget creamet. Afhængig af produktet, så er resultatet meget forskelligt. ID Voks er noget de fleste drenge og mænd har brugt, eller bruger, har du nogensinde prøvet det som kvinde til dit hår?

Så det er meget svært at sige hvilken hårvoks man skal vælge som kvinde, fordi det kommer meget an på hvad du ønsker hårvoksen skal gøre ved dit hår, og hvordan du ellers vil have den skal bidrage til dit look.

Hvordan fuldender du dit look som kvinde?

Tøj, makeup og smykker er ofte det man ligger mærke til ved en kvindes outfit og look. Men mange ligger også mærke til håret, og man ser tit de forskellige kendte personer har nogle vilde frisurer og det er noget der bliver langt mærke til på de sociale medier, og i aviser som både er på nettet og i fysisk form. Mange kvinder der er kendte, bruger mange forskellige hårvoks produkter når det kommer til styling af deres hår. Der er nemlig rigtig mange stylister der bruger hårvoks til kvinder, fordi det er med til at give en god finish, samt sørge for at håret bliver siddende som de ønsker. 

Man kan også bruge hårspray eller hårlak for at håret bliver siddende, men det gør håret meget stift, det skader håret og får det til at se meget tørt ud. Det er ikke altid det man ønsker med sit hår, og jo mere man bruger af det, jo mere skadet blive ens hår. Man skal nemlig huske at passe på ens hår, og her er hårvoks mere “hår venligt” end hårspray og hårlak. Mange har dog brugt dette i mange år, og fortsætter derfor også, men du har en mulighed for at gøre noget som er bedre for dit hår. Hårvoks til kvinder er nemlig et meget undervurderet produkt, som flere og flere kvinder er begyndt at bruge.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *