De mest trendy jakker til vinteren 2020

Vinteren er snart over os igen, og sæsonen 2020 byder på et væld af smukke kollektioner og trends. Overtøjet er særlig vigtigt i den kolde tid, og netop fordi du skal bruge jakken hver eneste dag i vinterhalvåret, kan det godt betale sig at investere i en kvalitetsvinterjakke, du føler dig ekstra godt tilpas i.

Vi skal nu se på nogle af de mest trendy jakker til vinteren 2020, som byder på både nye modetiltag og gamle klassikere.

Puffede jakker

Vinterjakker må gerne være store og puffede. Det gør både jakken varmere og mere behagelig at have på. Nogle kan godt være bange for, om de ser ”for store” ud i en puffet jakke, men så er det heldigvis ganske moderne at bære store puffede jakker, hvor det er meningen, at jakken skal fylde. Bær eventuelt den puffede jakke sammen med tætsiddende mørke jeans for at balancere looket.

Teddybear-jakker

Mange blev begejstrede, da teddy-jakker for alvor begyndte at blive trendy. Teddy-jakker består heldigvis også i 2020. Teddy-jakker er som regel lidt oversize, hvilket understreger den hyggelige og afslappede stil, som det bløde materiale udstråler. En teddy-jakke er også en rigtig god overgangsjakke i efteråret og foråret, hvor det er køligt udenfor, men hvor du ikke har brug for en decideret vinterjakke til at holde kulden ude. Du kan style teddy-jakker på en både casual og formel måde. Du kan for eksempel sagtens bære jakken sammen med lange støvler med hæl og pæne accessories for et finere look, der bliver opblødet af jakkens afslappede udtryk.

Farver og print

For de farveglade er der også masser af vinterjakker med mønstre, farver og print. Fordi det er den ensfarvede jakke, der fylder mest i bybilledet, kan det være fedt selv at gå efter en jakke, der skiller sig lidt ud. Du kan sagtens finde en smuk vinterjakke med farver og print, som skiller sig ud på en stilfuld og elegant måde. Vælg dine yndlingsfarver eller de farver, der passer bedst til resten af din garderobe, så du kan bære jakken til hvert eneste outfit i vinterhalvåret.

Ekstra lange jakker

Ekstra lange jakker er perfekte til vinteren, fordi de ikke blot varmer overkroppen, men også lårene. Leder du efter en ekstra lang jakke, kan du med fordel gå efter en model, der går ned under knæene eller helt til midten af læggen. Denne type jakke har som regel en regulær fit og et lettere puffet look. Kig gerne efter, om den ekstra lange jakke kan lynes op nedefra, så du nemmere kan cykle og generelt skabe bevægelsesfrihed til benene, når der er brug for det. Du kan også vælge en jakke med snører i taljen, enten udvendigt eller indvendigt, så du kan skabe mere figur i den ekstra lange jakke.

Sporty vinterjakker

Er du til en sporty stil, eller tænker du blot i praktiske baner, kan en sporty vinterjakke i et vind- og vandtæt materiale være helt perfekt. Det kan for eksempel være en lang softshelljakke med hætte og ekstra for. I efteråret og vinteren skal vi være klar på våde dage, så en vandtæt vinterjakke vil helt sikkert være et fornuftigt valg til hverdagen. En sporty jakke kan også sagtens styles op med et par pæne støvler. Du finder naturligvis sporty vinterjakker i alle sportsbutikker, men flere og flere modeforretninger har også fået øjnene op for potentialet i den sporty stil til vinterjakkerne.

Uldfrakken

Uldfrakken har været på banen i rigtig mange sæsoner, og denne vinter er ingen undtagelse. Uldfrakken er det sikre valg, hvis du ønsker en stilren jakke, der både er varm at have på og utroligt elegant sammen med det meste tøj og fodtøj. En uldfrakke kommer ofte i et snit à la trenchcoaten med en stor krave og et bælte i taljen. Det giver en feminin silhuet, der er mere eller mindre tidløs. Uldfrakker fås både ensfarvet og i fine print som for eksempel store tern i matchende nuancer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *