Dit tøjvalg kan styrke din selvtillid

For de flestes vedkommende har udseendet en stor betydning for deres selvopfattelse. Ligeledes bruger mange også andres udseende til at aflæse folk. Dit tøj kan nemlig i høj grad afspejle din livsstil, status og økonomi. Hvis du altid møder ind på kontoret i krøllet skjorte eller joggingtøj fremstår du måske sjusket eller doven for dine kollegaer.

 

Måden du vælger at klæde dig på og graden du vælger at gøre noget ud af dig selv, siger altså meget om dig, og påvirker ligeledes måden du tænker om dig selv på. Blandt de ting du kan gøre, for at få øget selvtillid, har tøjvalg altså en væsentlig rolle. Læs derfor med nedenfor, hvis du vil vide mere om, hvilken indflydelse dit tøjvalg har, og hvad du kan gøre, for at styrke din selvtillid.

 

Find din egen stil

Det er vigtigt at finde det bedste look, der afspejler ens sande selv. For at få det fejlfri udseende, kan du med fordel prøve flere forskellige stilarter. Prøv at skabe dine egne outfits og match forskellige stykker tøj.

 

Du behøver ikke nødvendigvis at gå med alt det tøj der er på mode. Udvælg kun det der passer til dig og som du føler dig godt tilpas i. Hvis du har nogle specifikke ting som du ikke kan lide ved din krop, så lad vær med at gå i tøj der fremhæver dette. Du skal føle dig godt tilpas. Alternativt kan du også få hjælp andre til at få et ønsket ideal. Hvis dette er noget du ønsker, så læs mere om AGATA her. Det vigtigste er bare, at du føler dig godt tilpas med, hvordan du ser ud og hvilken fremtoning du har.

 

Tænk over hvad dit yndlingstøj er

Et vigtigt step i forhold til at finde det tøj, der styrker din selvtillid, er at tage et kig i dit eget skab. Find det tøj som du er gladest for og som appellerer mest til dig. Hvilket tøj bruger du på hvilke tidspunkter? Tænk over hvad du bedst kan lide at have på, når du er på arbejde, derhjemme og til sociale arrangementer. Er der nogen bestemt farve, pasform eller stoftype som du holder særligt af? Se om der er noget tøj der skiller sig ud og noget tøj du har særligt meget af.

 

Skab flotte outfits

Når du ved, hvad dit yndlingstøj er, har du nemmere ved at vælge det tøj det, som du vil gå i fremover. Du kan desuden finde tøj der passer til det du allerede ejer og dermed skabe flotte looks. Prøv desuden at skille dig af med det tøj, som du ikke har brugt i lang tid. Dermed er der plads til noget nyt. Det kan være at du har været igennem et større vægttab og dermed ejer en masse tøj der er for stort. Måske har du fået en fedtsugning til både mænd og kvinder og dermed er det til at starte på en frisk i forhold til dit tøj.

 

Der findes altså mange måder at finde din stil på og få øget selvtillid. Husk på at det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *